Referencer

Byggecentrum

Vi afholder mange af vores kurser hos Wihlborgs Konferencecenter, og det gør vi, fordi faciliteterne er i top, og fordi der altid er en super service fra hele konference-teamet.

Wihlborgs Konferencecenter er centralt placeret, tæt ved motorvej og offentlig tranport, som gør det nemt for vores kunder at komme dertil.

Derudover er det vigtigt for os som professionel kursusudbyder, at Wihlborgs Konferencecenter har den afbestillingsfleksibilitet, vi har brug for, når vi arrangerer op mod 200 kursusdage om året.

Vi har brugt Wihlborgs Konferencecenter de seneste 4 år, og anbefaler det også varmt til andre der spørger os, især – også fordi det er til meget rimelige priser 

 

IDG/Computerworld A/S

 

Vi holder 2/3 del af vores konferencer hos Wihlborgs, og det gør vi, fordi lokalerne er super dejlige, og der altid er god service fra konference-teamet.

Wihlborgs Konferencecenter har den afbestillings-fleksibilitet, vi som konference-virksomhed har brug for, når vi arrangerer op mod 60 konferencer om året.

Vi har brugt Wihlborgs de sidste 8 år, og det fortsætter vi med. Forplejningen er altid i top, og når man har tekniske problemer, løser de også altid dem.

Og så skal man ikke glemme det er til favorable priser :-)

 

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, kontakt os på tlf. +45 39 61 61 57 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

Venligst udfyld felter markeret med *
Du har nu givet Wihlborgs A/S samtykke til at kontakte dig. Der skete desværre en fejl. Email blev ikke sendt

Flere billeder

Vi bruger cookies