Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Kontor med kort afstand til off. transport og motorvejsnet

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få mere information

Få prospekt på mail

Book en fremvisning

Om lejemålet

Midt i det pulserende erhvervsliv i Ballerup, tæt på offentlig trafik, finder man Lautrupvang 2. En spændende flerbrugerejendom, der er blevet renoveret udvendigt og i fællesområderne.

Ejendommen byder blandt andet på kantine med frokostordning, auditorium, fitnessområde med omklædning og bad.
Der er fri parkering på ejendommens store parkeringsplads, derudover er der etableret ladestationer til elektriske køretøjer.

På nuværende tidspunkt er der fem ledige lejemål.

Det første lejemål på 1.006 m² er beliggende i stuen med egen indgang via en dobbeltdør. Lejemålet er i dag indrettet med et stort rum i midten og kontorer langs siden. Hvis lejer har brug for anden indretning, vil udlejer gerne undersøge muligheden for at renovere lejemålet.
Der kan indsættes en mindre port på bagsiden af ejendommen, hvor lejemålet så kan bruges som en blanding af let opbevaring/lager og kontor.

Det andet lejemål på 550 m² er beliggende i sin egen fløj på 2. sal. Det er i dag indrettet med tekøkken og mange cellekontorer/mødelokaler. Hvis lejer ønsker en mere åben planløsning, vil udlejer gerne hjælpe med det.
De tre sidste lejemål er beliggende på 1. salen og kan lejes som et samlet lejemål på 2.274 m² eller som tre selvstændige lejemål på henholdsvis 1.007 m², 717 m² og 550 m².

Lejemålene er udstyret med te-køkkener, mødelokaler, storrumskontorer og alle har et god lysindfald fra de mange vinduer.

Wihlborgs projektafdeling hjælper gerne lejer med at udarbejde indretningsforslag.

Lejemålene kan anvendes til forskellige typer erhverv, og som lejer har man mulighed for at tilpasse lejemålet så det opfylder virksomhedens behov og ønsker.

Virtuel tur af lejemålet

M2

550 - 2.274 m²

Prism2aarlig

Pris pr. m² pr. år DKK 995

Driftm2

Drift inklusive skatter og afgifter pr. m² pr. år DKK 232

Energib

Energimærke B

Kontaktperson:

 

Mia Fält

Kundechef

+45 61 20 58 71

mia.falt@wihlborgs.dk

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere