Vi vil bidrage aktivt til at skabe et CO2-neutralt samfund

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering For leverandører

Vi tager vores miljøansvar alvorligt

Hos Wihlborgs tager vi vores miljøansvar alvorligt. Hver eneste dag arbejder vi på at optimere
vores energiforbrug, og derved mindske CO2-udledningen fra vores ejendomme.

Vi tænker bæredygtighed ind i byggeriet og i udviklingen af vores ejendomme. Vi har en ambition
om at tage hånd om miljøet og tage den grønne omstilling seriøst. Det gør vi ved at genanvende
vores bygninger og erhvervsejendomme i nye former. Derfor er vores udgangspunkt altid at
renovere eksisterende byggeri i stedet for at bygge nyt.

Grøn forbrug

Grøn el

Grønne ejendomme

Grøn transport

Wihlborgs EV charge

I Wihlborgs oplever vi stor interesse for ladestandere på vores ejendomme. Vi er i derfor i gang med at opføre en lang række ladepunkter på flere af vores ejendomme. I Wihlborgs handler vi udelukkende certificeret grøn strøm, hvilket betyder at din bil oplades med CO2 neutralt strøm. Wihlborgs tilbyder alle sine lejere en rabat med en voucherkode, der giver mulighed for at oplade til en attraktiv pris. Vi opdaterer løbende siden med nye informationer om Wihlborgs nye koncept; Wihlborgs EV charge.

Læs mere om launchen af Wihlborgs EV charge

MinEnergi2

Hos Wihlborgs køber vi kun RECS-certificeret strøm og vi arbejder i stor stil med b.la. solceller og ressourcestyring på vores ejendomme. Vi har f.eks. reduceret vores totale energiforbrug med 4 kWh pr. kvm. (6,2%) fra 2018 til 2019 ved hjælp af aktiv ressourcestyring og real-time data. Den data bruger vi til at adfærdsstyre og investere i ressourcebesparende tiltag.

Min Energi

RECS-certificeret el

Genbrug

Elladerstander

Projekt solceller

Vores ambition er at vi indenfor de næste to år har fordoblet vores antal af solceller, og at vi i Wihlborgs fortsat arbejder aktivt på at nedbringe Wihlborgs klimaaftryk.

FN’s verdensmål i Wihlborgs

Hos Wihlborgs støtter vi op om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi har valgt at stille skarpt på de fire mål, hvor vi kan være med til at gøre den største positive forskel.

7. Bæredygtig energi | Sikre pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.

8. Anstændige jobs og økonomisk vækst | Fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse, samt anstændigt arbejde til alle.

11. Bæredygtige byer og lokalsamfund | Gør byer, lokalsamfund og bosættelser inkluderende, sikre og robuste og bæredygtige.

12. Ansvarligt forbrug og produktion | Sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer.

13. Klimaindsats | Handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser.

17. Partnerskaber for handling | Styrk det globale partnerskab for bæredygtig udvikling og øg midlerne til at nå målene.

Symbiosehusene

Wihlborgs arbejder primært med eksisterende erhvervsejendomme i erhvervskvarterer og her forsøger vi at udfordrer tingene ved at tilføje mere oplevelse, trivsel og tryghed. Et af vores udviklingsprojekter omhandler kvarteret Hørkær i Herlev, hvor vi, sammen med RealDania og Boliglaboratoriet forsøger at tilføje fællesskab og sameksistens mellem de forskellige boformer. Her arbejder vi også med nye tiltag til genbrug af ressourcer – kan erhverv og bolig komplementere hinanden og udnytte hinandens ressourceforbrug, når den enes aktivitet afsluttes og den andens opstartes.

Bronzemærke

Vores køkkener arbejder benhårdt på at optimere vores ressourcespild og på at tænke økologisk. Vi har i efteråret 2020 opnået bronze-mærkning for økologi, som betyder at al mad der serveres af Wihlborgs er 30-60% økologisk. Vi har modtaget Fødvarestyrelsens spisemærke i alle vores køkkener, hvilket betyder at alle lejere hos Wihlborgs kan nyde en frokost fyldt med økologi.

Grønne maskiner

En ejendom hos Wihlborgs bliver passet af Wihlborgs og det gør vi med omtanke af vores eget personale og egne maskiner. Det betyder også, at vi hele tiden opdaterer vores maskinpark til mere grønne maskiner og undlader fuldstændig gift, når vi skal gøre kål med ukrudt.

Download vores retningslinjer her ↓

Forretningsetik Download flyer

Indkøbspolitik Download flyer

Sikkerhedspolitik Download flyer

Arbejdsmiljøpolitik Download flyer

Har du spørgsmål?

Kontakt vores Projektleder - Energi og miljø for yderligere information.

Mikkel Willard| Projektleder - Energi og miljø | +45 53 73 74 58 |mikkel.willard@wihlborgs.dk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere